The Night is yours

Magnitude

Kies je voor Magnitude, dan kies je voor comfort, luxe en vakmanschap. Plan je bezoek en laat je geheel vrijblijvend voorlichten. 

Lees verder

SHOWROOMSALE 2.0

Kortingen tot 30%

Een aantal boxsprings en matrassen mogen het pand verlaten. Prijzen v.a. € 500.- per matras en € 1895.- voor een compleet nieuw bed. Kom snel kijken!

Lees verder

Luxe Plaids

Plaids Christian Fischbacher

Saint Tropez van Christian Fischbacher

De hoogwaardige Saint Tropez woonkamer en sprei van Christian Fischbacher is uitgebracht in 2023. Het geweven plaid heeft een afmeting van 130 x 195 cm, is gemaakt van 100% extra fijne kamgarenmerinowol en is verkrijgbaar in diverse gezellige pastelkleuren. 

  De decoratieve wollen deken kan dienen als knus dekentje of warme plaid op de bank, maar kan ook gebruikt worden als elegante sprei voor een eenpersoonsbed. Saint Tropez is ook geschikt als elegante plaid voor een kleine bank of fauteuil.

  Prachtig om cadeau te geven. € 289.-

  Lees verder

  Leven Magazine

  LEVEN! MAGAZINE

  In de najaarseditie van het Leven! Magazine Leiden staat een mooi artikel over de ‘Kunst van goed slapen’

  Lees verder

  MAGNITUDE

  Magnitude

  THE NIGHT IS YOURS met Magnitude®

  Magnitude is meer dan een bed. Het is een kunstwerk dat je zelf creëert. Je kiest de stof, de stijl, de combinatie die bij jou past. Je bed verwent je met luxe, comfort en schoonheid. Je bed laat je dromen zoals jij dat wil.

  Magnitude is een Belgisch merk met een lange traditie. Sinds 1930 maken we bedden met passie en vakmanschap. Elk bed is handgemaakt in onze eigen fabriek, met oog voor detail en kwaliteit.

  Magnitude is een merk dat innoveert en inspireert. We volgen de trends op het gebied van design, technologie en ergonomie. We bieden je een slaapcomfort op maat, met een perfecte ondersteuning voor je lichaam.

  Magnitude is een duurzaam merk. We gebruiken gecertificeerd hout uit Scandinavië, we verspillen geen grondstoffen en we vermijden onnodig transport. We respecteren de natuur en de toekomst.

  Magnitude is een uniek bed concept dat je toelaat je eigen magische nachtrust te creëren. Ontdek onze collectie en laat je verrassen door de mogelijkheden. Magnitude is weg van de massaproductie, dicht bij jouw persoonlijkheid.

  Lees verder

  Kamelenharen dekbed?!

  Dekbed van kamelenhaar

  Een dekbed van kamelenhaar?!

  “Kamelenhaar?!”, dat is meestal de verbaasde reactie die we krijgen als we onze klanten vertellen dat de vacht want de kameel een zeer geschikte vulling is voor dekbedden. Dit snappen we best en daarom leggen we u graag uit waarom een kamelenhaar dekbed een prima keus is.

  Kamelen leven in droge gebieden en woestijnen. Hier is het overdag zeer warm, maar ’s nachts kan het ook behoorlijk vriezen. De vacht van de kameel moet het dier dus beschermen tegen de hitte, maar ook tegen de kou. Kamelenhaar is daarom zeer isolerend. Het houdt voldoende warmte vast, maar is ook zeer luchtig, waardoor het overvloedige warmte afvoert.

  De eigenschappen van kameelhaar zijn vergelijkbaar met die van schapenwol. Het verschil is dat kamelenhaar zich nog beter aanpast aan de lichaamstemperatuur. Het materiaal is dus ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor zowel warme als koude temperaturen en/of ’s nachts transpireren.

  Herkomst Kamelenhaar

  Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië.                                   

  De temperatuur in het leefgebied van de kamelen is van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus uitermate geschikt als vulmateriaal van een dekbed aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen.                                        De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat wij in onze kameelharen dekbedden uitsluitend de zachte onderharen gebruiken en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. De tijk is van zacht 100% biologisch katoen satijnbinding, zodat het dekbed mooi om je lichaam valt. Er zijn 3 uitvoeringen t.w: winter, voor/najaar en zomer. Kom je snel kijken?

  Lees verder

  SHOWROOMMODEL ABSOLUTE DREAM

  Beautyrest by Simmons

  The Absolute Dream

  Van de premium collectie Beautyrest Luxery, hebben we gekozen voor Absolute Dream, de absolute top van deze collectie. Matrassen met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Exclusieve materialen zijn geselecteerd op basis van natuurlijke en hypoallergene kwaliteiten. Dit alles om een weergaloze slaapervaring te kunnen garanderen.

  Showroommodel 200x210van € 11415.- voor € 9995.-

  Lees verder

  SHOWROOMMODEL

  BOXSPRING STRINGENDO

  Victoria

  Boxspring ‘Stringendo’

  SHOWROOMMODEL € 4699.-

  Deze boxspring zoals getoond :

  Kleur/stof: Delta zinc 167

  Maat: 180 cm x 210 cm

  Hoofdbord model Stringendo 180 cm breed 115 cm hoog en 12 cm dik

  Achterzijde gestoffeerd

  Voetbord model Marcato 180 cm breed 60 cm hoog 10 cm dik

  Gestoffeerde geveerde boxen 25 cm hoog met anti-slip 90 cm x 210

  Koppelset

  Matrassen Lisse met SensICE 90×210 (soepel en stevig)

  Poten blok 8 cm wengé

   bezorgen en montage                   €  150.-

  Lees verder


  Naar boven