SHOWROOM SALE

Showroom opruiming

Wij moeten plaats maken voor een nieuwe collectie bijzonder mooie bedden. Een aantal boxsprings mogen het pand verlaten. Kortingen tot 30%  dus doe er je voordeel mee! Hou onze socials in de gaten. Uiteraard kan je ook bellen of mailen voor meer info. 0252 769229 info@deslaapkamervanlisse.nl 

Lees verder

BELLA DONNA

KONINGIN ONDER DE HOESLAKENS

Bella Donna hoeslakens van Formesse

Wij verkopen Bella Donna hoeslakens van Formesse – unieke kwaliteit jersey hoeslaken – Her Royal Highness

Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het “Bella Donna”-hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijde proteïne is dit hoeslaken zeer soepel, pilling vrij en uitmuntend van kwaliteit. In de draad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte van 40 cm.

  • Voortreffelijke pasvorm: Het Bella Donna hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfect aan rondom iedere matras.
  • Super-elastisch: Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels.
  • Pilling-arm: Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige Egyptische katoen welke gemerceriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd.
  • Egyptische Mako katoen 2- draads getwijnd. Soft touch veredelde draad met Aloë Vera voelt aan als zijde!
  • In 54 kleuren te bestellen!
  • Ook zeer geschikt voor extra lange en bijzondere maatvoeringen

Materiaal: 97% Langstapelige Katoen, 3% Elastan, Aloe Vera, Zijde proteïne

Lees verder

GESLOTEN

7  t/m 17 juli gesloten

minivakantie

I.v.m. vakantie zijn wij gesloten van 7 juli t/m 17 juli 

Tot snel!

Lees verder

SHOWROOMMODEL

BOXSPRING STRINGENDO

Victoria

Boxspring ‘Stringendo’

SHOWROOMMODEL € 4699.-

Deze boxspring zoals getoond :

Kleur/stof: Delta zinc 167

Maat: 180 cm x 210 cm

Hoofdbord model Stringendo 180 cm breed 115 cm hoog en 12 cm dik

Achterzijde gestoffeerd

Voetbord model Marcato 180 cm breed 60 cm hoog 10 cm dik

Gestoffeerde geveerde boxen 25 cm hoog met anti-slip 90 cm x 210

Koppelset

Matrassen Lisse met SensICE 90×210 (soepel en stevig)

Poten blok 8 cm wengé

 bezorgen en montage                   €  150.-

Lees verder

SHOWROOMMODEL

Boxspring HML Ostinato

Boxspring ‘ Ostinato’

SHOWROOMMODEL VAN € 4260.-

VOOR € 2999.-

Deze boxspring zoals getoond :

Kleur/stof: Regain zinc 167

Maat: 180 cm x 200 cm

Hoofdbord model Ostinato 180 cm breed 100 cm hoog en 6 cm dik

Achterzijde gestoffeerd

Stoffering afneembaar

Gestoffeerde geveerde boxen 16 cm hoog met anti-slip 90 cm x 200

Matrassen Signature 90×200 (soepel en stevig)

Poten blok 12 cm zwart staal

bezorgen en montage € 150.-                

Lees verder

ON THE MOVE

Studio Shavi

We hebben elkaar gevonden! Ik was al een tijdje op zoek naar iemand die mij kon helpen met het restylen van een slaapkamer. Als mensen een bed aanschaffen wordt meestal het een en ander aangepakt in de slaapkamer, ik wordt dan gevraagd of ik zou kunnen adviseren wat betreft interieur & styling. Dat kan ik best maar het is niet echt mijn vakgebied en het vergt best wat aandacht en tijd. De ontmoeting met Sharon en Vichy van studio Shavi was meteen een match. Heerlijke enthousiaste jonge dames die weten waar ze het over hebben. Vanaf begin 2023 kan je bij De Slaapkamer terecht voor professioneel interieuradvies, voor zowel de slaapkamer als je hele huis. Meer nieuws hierover volgt, dus Stay tuned! https://www.studioshavi.nl/

Lees verder

NIEUW PRODUCT

Permsal Magnesium

Na uitvoerig te hebben getest (2 jaar) heb ik besloten om de producten te gaan verkopen van Permsal. Deze producten kunnen een waardevolle aanvulling zijn voor een goede nachtrust en dat is precies wat mijn missie is. Als het mij helpt, waarom zou het mijn klanten dan niet kunnen helpen? Zo gedacht, zo gedaan!
Permsal Magnesium
100% natuurlijke en zuivere magnesium draagt bij aan 350 lichaamsprocessen voor een natuurlijk herstel van fysieke en mentale klachten. Magnesium stuurt meer dan 328 lichaamsprocessen aan. Een te mooi product om niet te proberen en voor de prijs hoef je het niet te laten😉 Zeker niet als je 10% introductie korting krijgt. Hoogwaardig magnesium werkt goed bij o.a. slaapstoornissen, spierkrampen, hoofdpijn & migraine, reumatische klachten, huidaandoeningen, depressie, restless-legs-syndroom, menstruatie & PMS, hoog cholesterol en nog veel meer.
Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer magnesium tijdens stressvolle periodes. Magnesium staat onder andere bekend als het ‘antistress-mineraal’. Het heeft een rustgevend effect op lichaam en geest, zorgt voor een heerlijke nachtrust, meer energie gedurende de dag en een gebalanceerde stressreactie in stressvolle situaties.

Lees verder

SAMENWERKING KOALA HUG

Koala Hug beddengoed

Samenwerking De Slaapkamer van Lisse en KOALA HUG eucalyptus beddengoed

De Slaapkamer van Lisse gaat de samenwerking aan met het jonge, in Rotterdam gevestigde beddengoedmerk KOALA HUG. Door het duurzame beddengoed van 100% TENCEL van KOALA HUG op te nemen in haar assortiment wil De Slaapkamer van Lisse nóg beter inspelen op de behoeften van haar klanten. “KOALA HUG beddengoed biedt iets heel unieks. Het beddengoed en de dekbedden, gemaakt van eucalyptushout, zijn extreem zacht, luxe, duurzaam en ook nog eens hypoallergeen. Het voldoet aan al onze hoge eisen voor een uitstekende nachtrust van onze klanten”, aldus eigenaresse Mirjam de Best.

KOALA HUG lanceerde eind 2021 haar beddengoedcollectie bestaande uit 100% TENCEL lyocell dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen. Co-founder Sandie Chan: “We zijn dol op goed slapen, het is een essentieel onderdeel van een gezonde lifestyle. Ons beddengoed is gemaakt van 100% TENCEL™, een kwalitatief en innovatief hoogwaardig soort materiaal. Behalve dat het comfortabel en zacht is als beddengoed wordt het op milieuvriendelijke manier gemaakt. Het is daarnaast zeer geschikt voor in de slaapkamer omdat het antibacterieel is, dus ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie.  Over alle details is goed nagedacht om het slapen zo comfortabel mogelijk te maken. We kijken enorm uit naar een prettige samenwerking met De Slaapkamer van Lisse.”

Over De Slaapkamer van Lisse
In 2017 opende Mirjam de Best De Slaapkamer van Lisse waarmee ze een uitgekiend assortiment hoogwaardige bedden, matrassen en bedlinnen kan laten zien. In de tussentijd heeft ze het assortiment verder uitgebreid met badmatten en badkameraccessoires. Haar doelstelling is om kwaliteit, service en vakmanschap te leveren. Door de persoonlijke aandacht die zij biedt zijn de reviews voor haar service en bedrijf louter zeer positief.

Ga voor meer informatie naar: www.deslaapkamervannederland.nl

Over KOALA HUG
Onze missie is simpel: ‘we embrace good sleep’. We willen met Koala Hug beddengoed het slapen voor zoveel mogelijk mensen zo aangenaam en zo duurzaam mogelijk maken. Goed voor de mens, goed voor de omgeving. Ons beddengoed wordt gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell met als hoofdingrediënt: eucalyptushout. Anders dan je misschien zou denken is het superzacht, schoon en duurzaam. Wij zijn er dol op! Het brengt veel positieve eigenschappen met zich mee en zorgt voor een optimale nachtrust. Happy Sleeping.

Ga voor meer informatie naar: www.koalahug.eu

Lees verder

NIEUW: VAN CADSAND BEDS

VAN CADSAND

CADSAND

Nu bij ons in the house!

Een fantastische aanvulling op het assortiment van De Slaapkamer. Na mijn Zeeuws bezoek aan de founder: Paul van Cadsand, was ik om, wat zeg ik, ik had immers de matrassen al in huis! Deze matrassen zijn dusdanig te personaliseren dat het haast onmogelijk is om niet aan de wensen van een klant te kunnen voldoen. 

Het verhaal van van Cadsand begint weer al zo’n tien jaar geleden toen oprichter Paul van Cadsand dacht: waarom wordt alles rond mij slimmer, behalve wat ik het meeste gebruik; mijn bed ?

Daar hebben zij wat aan gedaan. Door middel van onderzoeken en slimme technologie hebben zij het beste slaapsysteem gemaakt. Optimale nachtrust zonder concessies: dat is de filosofie. In combinatie met jarenlange ervaring en out-of-the-box denken hebben zij ervoor gezorgd dat de slaapsystemen en de omgeving er omheen optimaal ingericht zijn voor een perfecte nachtrust.

Met de 3 focuspunten: maximaal comfort, optimale ondersteuning en perfecte nachtrust. Onze bedden zorgen voor een excellent alternatief voor mensen die opzoek zijn naar optimaal slaapcomfort.

Lees verder

KOALA HUG

NIEUW BEDDENGOED VAN 100% TENCEL

Over KOALA HUG
Onze missie is simpel: ‘we embrace good sleep’. We willen met Koala Hug beddengoed het slapen voor zoveel mogelijk mensen zo aangenaam en zo duurzaam mogelijk maken. Goed voor de mens, goed voor de omgeving. Ons beddengoed wordt gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell met als hoofdingrediënt: eucalyptushout. Anders dan je misschien zou denken is het superzacht, schoon en duurzaam. Wij zijn er dol op! Het brengt veel positieve eigenschappen met zich mee en zorgt voor een optimale nachtrust. Happy Sleeping.

Ga voor meer informatie naar: www.koalahug.eu

Lees verder


Naar boven