.

Slaapadvies 

Je ziet door de bomen het ‘bed’ niet meer?

Je slaapt niet lekker meer, je komt niet uitgerust uit je bed. Misschien wel rug en/of schouder klachten, ochtendstijfheid? Wellicht is jouw matras/bed aan vervanging toe.

We nemen ruim de tijd om je te helpen bij je keuze. Want een goed bed is dé basis voor een fijne nachtrust. We kijken naar jouw slaaphouding, luisteren naar eventuele, klachten, wensen en beantwoorden al je vragen.

Samen vinden we het bed en/of matras wat perfect bij jouw lichaam past.

Ook vergeten wij daarin het bedlinnen niet, want wist je dat producten van hoogwaardige kwaliteit, zoals een kussen, dekbed, dekbedovertrek, molton en hoeslaken flink bijdragen aan een beter slaapcomfort? Voor het mooiste beddengoed ben je aan het juiste adres, comfortabel, verrassend, onderscheidend en van prachtige kwaliteit.

Voor de bezorging en montage van je nieuwe bed schakelen we een professioneel montage bedrijf in. Een complete logistieke dienstverlener die zorgt voor een hoogstaande montage van jouw slaapsysteem. Ook het afvoeren van je oude bed/matras behoort tot de mogelijkheden.

Gerust uitgerust met het advies van De Slaapkamer! Zien we je snel?


de Slaapkamer van Lisse
5.0
Gebaseerd op 58 beoordelingen
powered by Google
Marianne VlakMarianne Vlak
16:49 14 Dec 21
Wat een droom van een bed! Bij de Slaapkamer van Lisse werd echt de tijd genomen om ons goed te informeren over de verschillende opties. Proef liggen, alles voelen en zien en een hele heldere uitleg over alle opties. We hebben uiteindelink gekozen voor een prachtig bed van Hml bedding (Hollandse fabrikant) met hele fijne matrassen en kussens en een kamelenharen dekbed :)! Prachtig beddengoed van Dommelin en heerlijke hoeslakens van Bella Donna. We slapen zo lekker!!! En het ziet er ook heel mooi uit. Aanrader om je te laten informeren en inspireren door de dames van de Slaapkamer van Lisse!
Peter en Karin SijtsmaPeter en Karin Sijtsma
20:02 02 Dec 21
zeer tevreden over het hoofdkussen wat we vorige week gekocht hebben en waar we prima advies over kregen.het viel ons op dat de vriendelijke eigenaresse, een mensen mens, die met passie haar werk doet echt de tijd nam om me te helpen om de beste keuze te maken, chapeaumijn moeder is ook nog erg tevreden met haar nieuwe bed die ze daar gekocht heeft
J.P. VethJ.P. Veth
13:17 08 Nov 21
Na uitgebreid advies van de eigenaresse hebben we prima hoofdkussens en een bed van "van Os" met bijbehorende nachtkastjes gekocht. Hierbij hoorde een lattenbodem waarvan een deel met "schotels" voor de fysieke rug- en schouderklachten van mijn vrouw. We hebben ook dekbedden gevuld met "kamelenhaar" aangeschaft. Deze zijn heel licht maar toch lekker warm. Het resultaat is dat we een mooie slaapkamer hebben en heel goed slapen. De klachten van mijn vrouw zijn veel minder, dankzij het goede advies van de eigenaresse.
Karel GriekspoorKarel Griekspoor
21:34 01 Nov 21
Wij zochten een nieuw bed ! En kwamen na diverse bedden winkels bij de slaapkamer van Lisse , wij werdenzeer prettig te woord gestaan, en er werd goed geïnformeerd wat wij wilde , er werd voorgesteld door de eigenaar van de winkel een vervolg afspraak te maken. Wij zijn toen zeer professioneel geholpen had alle tijd en goede adviezen, en zijn zeer goed geslaagd een boxspring geheel compleet geheel naar onze zin.Na een zestal weken is alles geleverd en vakkundig geplaatst en op afgesproken tijd .En als extra service is Mirjam & Anouschka ons bed komen opmaken en stijlen.Super meiden en bedankt voor service.Lenie & Karel Griekspoor
Fijne winkel, lieve eigenaresse! Ik had een nieuw hoofdkussen gekocht en wat ik fijn vond was dat dat je het kussen binnen een week mocht ruilen. Echter, dit was bij ons niet nodig, want mijn man pikte 'm meteen in. Sindsdien heeft hij niet meer zo hard gesnurkt...Toeval of kwam dit door het kussen? Ik heb er meteen nog één bijgehaald. ;)
js_loader
Naar boven