Waarom van Magnitude ?

  • uniek design
  • handgemaakt
  • aanpassingsgarantie
  • Belgisch vakmanschap sinds 1930
  • eigen fabriek

Magnitude is het unieke bed concept dat je toelaat je hoogstpersoonlijke bed te creëren. Jij stoffeert, jij stileert, jij combineert, zodat je bed je verwent zoals jij dat wil. Luxueus of minimaal, strak of royaal, cool of comfortabel, Magnitude inspireert en doet je wegdromen.

Belgisch vakmanschap sinds 1930
Stielkennis en vakmanschap, aangeleerd, gekoesterd en verfijnd door elke volgende generatie. Natuurlijk handgemaakt.

Superieure kwaliteit tot in het kleinste detail
Door de productie in eigen ateliers, een optimale dienstverlening en onbegrensde liefde voor details.

Een hoogstpersoonlijk comfort voor een perfecte ondersteuning. Een symbiose tussen visuele verfijning en uitgebalanceerde ergonomie.

Duurzaam van nature
De keuze voor gecertifieerd Scandinavisch dennenhout, een efficiënt gebruik van grondstoffen en een lokale productie zonder energieverslindend transport.

De perfecte symbiose
Geniet van de ultieme slaapervaring dankzij de perfecte symbiose tussen esthetische magie en uitgebalanceerde ergonomie. Comfort op maat, met de hand vervaardigd in onze eigen ateliers. Deel mee in onze passie voor pure ambacht en onbegrensde liefde voor detail.

Een bed vandaag is veel meer dan zomaar een gebruiksvoorwerp. Het vormt de hoeksteen van een harmonieuze leefomgeving. Magnitude inspireert en is constant in beweging. Iedereen verdient een magische nachtrust waarbij je kunt wegzinken in de mooiste dromen.

Weg van de massaproductie
Met respect voor ambachtelijke traditie, maar ook met oog voor evolutie en stijl, smaak en technologie, biedt Magnitude vandaag een gamma opmerkelijke bedden aan. Hiermee is het bedconcept de tegenpool van grootschalige massaproductie. De kracht van het merk is een stijlvol en duurzaam slaapcomfort, het resultaat van een uniek kwaliteitsconcept.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Naar boven