BANKEN – TAFELS – FAUTEUILS – STOELEN – OUTDOOR

Leef voluit, koester je zitmoment, beleef Passe Partout,

Sinds onze oprichting in 1998 is deze leus ons kompas geweest, en naarmate het verhaal van Passe-Partout zich ontvouwt, krijgt het steeds meer betekenis. Het leven omarmen, in het hier en nu. Is dat niet wat we allemaal nastreven? Carpe Diem, pluk de dag. Koester ieder ogenblik, elke sprankel vreugde. Een andere leus die we bij Passe Partout koesteren: “Richt je blik niet slechts op wat ontbreekt, maar vier ook wat je hebt bereikt”.

Passievolle mensen zijn onze inspiratie. Hun energie, de schittering in hun ogen, hun bezielende gesprekken, het motiveert en energiseert ons om ons eigen verhaal krachtiger neer te zetten. Op onze reis hebben we het voorrecht gehad om zulke gepassioneerde mensen te ontmoeten, vaak ondernemers, zowel thuis als over de grens. Soms bij toeval, en die ontmoetingen blijken vaak het meest verrijkend.

Onze missie is om onze vurigheid over te brengen op onze klanten, die het vervolgens weer doorgeven. Onze missie is volbracht wanneer de eindklant met passie kan spreken over zijn aankoop uit onze collectie, zo dat de vonk in zijn ogen zichtbaar is.

Onze visie is dat ware schoonheid niet kostbaar hoeft te zijn. Samen met ons team streven we voortdurend naar betaalbare, kwalitatieve producten. Hiermee creëren we onze sofa’s voor binnen en buiten, onze tafels, stoelen, fauteuils, tapijten en meer. Wie van zijn huis een thuis wil maken, vindt zijn weg naar de meubelzaak van zijn keuze. Daar zijn het de winkeliers en verkopers die onze passie voor interieur volledig delen, die van een huis het meest fantastische ‘thuis’ kunnen maken. Dit alles realiseren we alleen door een prettige sfeer, een harmonieus team en dierbare relaties.

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Naar boven