Simply the Best!

Mirjam de Best

mirjam de bestIn 2017 opende ik De Slaapkamer van Lisse aan de Heereweg waar ik een uitgekiend assortiment hoogwaardige bedden, matrassen en bedlinnen kan laten zien. Inmiddels is er een mooi assortiment badmatten en badkameraccessoires bijgekomen. Mijn doelstelling is om kwaliteit, service en vakmanschap te leveren.

KWALITEITEN & ERVARING

Als ex-rug patiënt ben ik ervaringsdeskundige. 
Als geen ander weet ik hoe het is om met ernstige rug en gewrichtspijn door het leven te moeten gaan. Vanaf mijn 11de jaar werd ik gekweld door stevige rugklachten na een val. Slapen was een drama, met regelmaat werd er een nieuw bed/matras aangeschaft.
Via een neuroloog kwam ik terecht bij Martijn Vis en Olga Koelemij  (VIS & KOELEMIJ MANUEEL THERAPEUTEN) en werd behandeld volgens de egg-shell methode. Daardoor ging bewegen stukken beter waardoor ik eindelijk kon gaan trainen om mijn spieren te versterken. Na 38 jaar rugklachten ben ik nu (rug) pijnvrij!

Van origine ben ik sportmasseur, ontspanningstherapeute en gecertificeerd Ayurveda masseur.

Ik heb dus enige kijk op het menselijk lichaam waardoor ik in staat ben om tezamen met een flinke dosis ervaring op slaap gebied, een goed advies te kunnen geven over diverse slaapsystemen.

Veel kennis heb ik opgedaan bij diverse beddenzaken als 1e verkoper en filiaalmanager. Merken waarmee ik gewerkt heb: Hästens , Auping, Treca de Paris, Coco-mat, Candia, Pullman, Avek, Eastborn, Kreamat, Revor, Serta, M-line, Tempur, Viking, Swiss Sense, Swissflex

Door mijn onderscheidende werkwijze, kennis en ervaring kan ik heel goed in kaart brengen bij een klant wat hij of zij nodig heeft voor een fijne nachtrust. Door de persoonlijke aandacht die ik bied zijn de reviews voor mijn service en bedrijf louter zeer positief.

Het begeleiden van de klant naar een goed bed waarbij een ongestoorde nachtrust centraal staat is voor mij een pre. Niet alleen maar mooie (merk) bedden of matrassen verkopen welke gedomineerd worden door fluctuerende prijzen. 

Ik geef gedegen en eerlijk slaapadvies en daar gaat het om bij de aanschaf van een bed, boxspring of matras .

Door heel goed te luisteren, inventariseer ik jouw wensen en eventuele klachten zodat je in staat bent ZELF een keuze te maken waar je op kan vertrouwen.

Voel je vrij om een bezoek te brengen aan mijn sfeervolle winkel om je te laten adviseren. Ook is het maken van een afspraak of het inplannen van een huisbezoek mogelijk. Zo kan ik je goed voorlichten en advies geven. Tenslotte is een goede nachtrust bewerkstelligen zoveel meer dan het aanschaffen van een nieuw bed of matras!


Naar boven