DEKBEDDEN – DEKBEDOVERTREKKEN – HOESLAKENS – KUSSENSLOPEN

Waarom Emperior Silk?

  • de beste kwaliteit zijde
  • warmte regulerend
  • uitstekend voor huid & haar
  • anti- allergisch
  • duurzaam

Dit zijdezachte slaapcomfort is werkelijk fenomenaal ! Zodra je dit hebt ervaren wil je niet anders meer.

Het is niet alleen; ‘’waar lig ik op?’’, maar ook: ‘’waar lig ik onder?’’.

Er valt zoveel meer te halen uit bedtextiel, wat meer dan 30% van je slaapcomfort is. Ook mensen met huidproblemen, zoals eczeem, psoriasis, jeukende huid door medicijn gebruik zijn hierbij gebaat. Bovendien is zijde anti- allergisch en dus geschikt voor mensen met astmatische klachten en/of huisstofmijt allergie.

Om een goed zijden dekbed te maken is het van belang dat alleen de beste zijde cocons worden gebruikt, daarom worden deze uitgezocht op grootte en kleur.

De cocons worden met de hand ontrafelt zodat er zo weinig mogelijk draadbreuk optreedt. Hierdoor wordt de levensduur van het dekbed verlengd.
Het wassen van de zijde gebeurt in stromend water, zonder toevoeging van chemicaliën.
De gedroogde zijde wordt handmatig in grote dunne vliezen getrokken en die worden gestapeld tot de juiste dikte.

Het productieproces is zeer arbeidsintensief. Om 1 kg zijde te winnen worden er 6000 rupsen gebruikt en die eten 200 kg bladeren van de moerbeiboom. China is nog steeds marktleider in de zijdeproductie.


de Slaapkamer van Lisse
5.0
Gebaseerd op 58 beoordelingen
powered by Google
Marianne VlakMarianne Vlak
16:49 14 Dec 21
Wat een droom van een bed! Bij de Slaapkamer van Lisse werd echt de tijd genomen om ons goed te informeren over de verschillende opties. Proef liggen, alles voelen en zien en een hele heldere uitleg over alle opties. We hebben uiteindelink gekozen voor een prachtig bed van Hml bedding (Hollandse fabrikant) met hele fijne matrassen en kussens en een kamelenharen dekbed :)! Prachtig beddengoed van Dommelin en heerlijke hoeslakens van Bella Donna. We slapen zo lekker!!! En het ziet er ook heel mooi uit. Aanrader om je te laten informeren en inspireren door de dames van de Slaapkamer van Lisse!
Peter en Karin SijtsmaPeter en Karin Sijtsma
20:02 02 Dec 21
zeer tevreden over het hoofdkussen wat we vorige week gekocht hebben en waar we prima advies over kregen.het viel ons op dat de vriendelijke eigenaresse, een mensen mens, die met passie haar werk doet echt de tijd nam om me te helpen om de beste keuze te maken, chapeaumijn moeder is ook nog erg tevreden met haar nieuwe bed die ze daar gekocht heeft
J.P. VethJ.P. Veth
13:17 08 Nov 21
Na uitgebreid advies van de eigenaresse hebben we prima hoofdkussens en een bed van "van Os" met bijbehorende nachtkastjes gekocht. Hierbij hoorde een lattenbodem waarvan een deel met "schotels" voor de fysieke rug- en schouderklachten van mijn vrouw. We hebben ook dekbedden gevuld met "kamelenhaar" aangeschaft. Deze zijn heel licht maar toch lekker warm. Het resultaat is dat we een mooie slaapkamer hebben en heel goed slapen. De klachten van mijn vrouw zijn veel minder, dankzij het goede advies van de eigenaresse.
Karel GriekspoorKarel Griekspoor
21:34 01 Nov 21
Wij zochten een nieuw bed ! En kwamen na diverse bedden winkels bij de slaapkamer van Lisse , wij werdenzeer prettig te woord gestaan, en er werd goed geïnformeerd wat wij wilde , er werd voorgesteld door de eigenaar van de winkel een vervolg afspraak te maken. Wij zijn toen zeer professioneel geholpen had alle tijd en goede adviezen, en zijn zeer goed geslaagd een boxspring geheel compleet geheel naar onze zin.Na een zestal weken is alles geleverd en vakkundig geplaatst en op afgesproken tijd .En als extra service is Mirjam & Anouschka ons bed komen opmaken en stijlen.Super meiden en bedankt voor service.Lenie & Karel Griekspoor
Fijne winkel, lieve eigenaresse! Ik had een nieuw hoofdkussen gekocht en wat ik fijn vond was dat dat je het kussen binnen een week mocht ruilen. Echter, dit was bij ons niet nodig, want mijn man pikte 'm meteen in. Sindsdien heeft hij niet meer zo hard gesnurkt...Toeval of kwam dit door het kussen? Ik heb er meteen nog één bijgehaald. ;)
js_loader
Naar boven