DEKBEDDEN – KUSSENS – PLATEAUMOLTONS – MATRASSEN

Waarom Cassenz?

  • ruime keuze in dekbedden met diverse vullingen
  • hoogste kwaliteit dons
  • de beste ergonomische kussens
  • de mooiste tijken
  • maatwerk
  • duurzaam

Bij Cassenz maken ze hoogwaardige dekbedden en hoofdkussens voor alle soorten slapers. Of je nu op je buik, rug of zij slaapt: zij hebben altijd een hoofdkussen en dekbed dat bij jou past.

Gun jezelf daarom de beste nachtrust, nacht na nacht!

De allerbeste donzen dekbedden, vers gevuld met het beste dons wat er te vinden is. In 4 verschillende vulgewichten; winter extra, winter, voor/najaar en zomer. Verantwoord dons uit Siberië, Oost Europa en Mazurië.

Naast de vulling van het dekbed is de tijk van groot belang voor het slaapcomfort. De tijk van donzen dekbed bestaat uit 100% Egyptisch mako katoenen batist. Dit is een fijndradig weefsel van zeer dun garen, dat zijdezacht aanvoelt.

De tijk is gecertificeerd als Oeko-Tex klasse I. Deze certificering garandeert dat er bij de productie zo weinig mogelijk schadelijke stoffen zijn gebruikt.
De donzen dekbedden zijn huisstofmijtvrij. Door een speciale stiktechniek kan huisstofmijt zich niet kan ophopen in de naden. Ook kun je het dekbed wassen op 60 graden. Het dekbed blijft zo eenvoudig bacterie- en huisstofmijtvrij.

Een ander natuurlijk materiaal om een dekbed mee te vullen is wol. Wij laten dekbedden maken van Merinowol, Kasjmier en Kamelenhaar. Uiteraard met de mooiste soepel vallende tijken.

Ook ons kussenmenu komt van de kaart van Cassenz Met onze Maxime (geprofileerd latex kussen) slaap je langer en beter en comfortabeler. Latex is vormvast. Daardoor ondersteunt het kussen je hoofd voortdurend. Ook houdt het kussen zijn ideale vorm vast, waardoor je rustiger slaapt. Je ontspant in een ideale houding en voorkomt nek- en rugklachten.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Naar boven