MATRASSEN

Waarom van Cadsand?

  • aanpasbaar slaapcomfort
  • volledig maatwerk
  • aanpassingsgarantie
  • ruim 25 jaar ervaring en expertise
  • eigen fabriek

Het verhaal van van Cadsand begint weer al zo’n tien jaar geleden toen oprichter Paul van Cadsand dacht: waarom wordt alles rond mij slimmer, behalve wat ik het meeste gebruik; mijn bed ?

Daar hebben zij wat aan gedaan. Door middel van onderzoeken en slimme technologie hebben zij het beste slaapsysteem gemaakt. Optimale nachtrust zonder concessies: dat is de filosofie. In combinatie met jarenlange ervaring en out-of-the-box denken hebben zij ervoor gezorgd dat de slaapsystemen en de omgeving er omheen optimaal ingericht zijn voor een perfecte nachtrust.

Met de 3 focuspunten: maximaal comfort, optimale ondersteuning en perfecte nachtrust. Onze bedden zorgen voor een excellent alternatief voor mensen die opzoek zijn naar optimaal slaapcomfort.

Veel mensen zijn op zoek naar een echt goed matras en een echt goede nachtrust. Het probleem bij het kiezen van een matras is het grote aanbod. Eveneens is het testen van een matras in de winkel lastig. Je ligt immers in de winkel 5 tot 10 minuten op een matras terwijl je in werkelijkheid een matras 6 tot 8 uur achter elkaar gebruikt. Achteraf kan een matras dus heel anders liggen dan in de winkel. De kans is groot dat het kopen van een matras een miskoop wordt. Hierdoor vinden veel mensen het lastig om een matras te kopen.

Daarom heeft Paul van Cadsand een achteraf aanpasbaar matras gemaakt. Dit matras kan Paul vooraf maar ook achteraf aanpassen. Het matras kan aangepast worden in hardheid, warmte opbouw, ventilatie, capaciteit en nog veel meer.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Naar boven