Magnitude

THE NIGHT IS YOURS met Magnitude®

Magnitude is meer dan een bed. Het is een kunstwerk dat je zelf creëert. Je kiest de stof, de stijl, de combinatie die bij jou past. Je bed verwent je met luxe, comfort en schoonheid. Je bed laat je dromen zoals jij dat wil.

Magnitude is een Belgisch merk met een lange traditie. Sinds 1930 maken we bedden met passie en vakmanschap. Elk bed is handgemaakt in onze eigen fabriek, met oog voor detail en kwaliteit.

Magnitude is een merk dat innoveert en inspireert. We volgen de trends op het gebied van design, technologie en ergonomie. We bieden je een slaapcomfort op maat, met een perfecte ondersteuning voor je lichaam.

Magnitude is een duurzaam merk. We gebruiken gecertificeerd hout uit Scandinavië, we verspillen geen grondstoffen en we vermijden onnodig transport. We respecteren de natuur en de toekomst.

Magnitude is een uniek bed concept dat je toelaat je eigen magische nachtrust te creëren. Ontdek onze collectie en laat je verrassen door de mogelijkheden. Magnitude is weg van de massaproductie, dicht bij jouw persoonlijkheid.


Naar boven