Ondernemen, verbinden & organiseren 

Victoria

Op zondag 7 april jl transformeerde Museum De Zwarte Tulp zich in een bruisende ontmoetingsplek waar muziekliefhebbers en smulpapen elkaar vonden in een onvergetelijke ambiance. Dit is namelijk hét museum over de bloembollencultuur en over bollen gerelateerde kunst.

Mirjam de Best, de drijvende kracht achter De Slaapkamer van Lisse, ontpopte zich als de ultieme gastvrouw en wijnvirtuoos. Bijgestaan door haar zoons, zorgde zij voor een onvergetelijke middag die de gasten zich nog lang zullen herinneren. Het was een namiddag vol heerlijke geuren en smaken, waar bloemkunstliefhebbers en fijnproevers elkaar vonden in een charmante setting.

De smaakpapillen werden verwend door de heerlijkheden van diverse lokale ondernemers. De wijnen, zorgvuldig uitgekozen, maakten de middag compleet.

En terwijl de smaken dansten op de tongen, zorgde de Noordwijkse band The Beholders voor een muzikaal spektakel dat de ziel raakte. De reden voor dit alles? Omdat het leven gevierd mag worden, en gewoon omdat het kan!


Naar boven