Een goede nachtrust is essentieel om de top te bereiken!


Algemeen bekend is dat slecht slapen tot allerlei problemen leidt. Je voelt je overdag minder fit, hebt eigenlijk nergens zin in en iedere uitdaging is te veel. Topvoetballers hebben dezelfde problemen. Niet vreemd dat de leiding van de clubs zich daarom met veel meer dan alleen de lichamelijke fitheid bemoeien. Het inzetten van personal lifestyle coaches is dan ook steeds meer aan de orde. Spelers die de discipline zelf niet op kunnen brengen worden nauwkeurig in de gaten gehouden. De coach bepaalt bijvoorbeeld op de voeding. Daarnaast zorgen ze voor een gezond slaapritme zodat de prestatie optimaal kan zijn. Maar een goed slaapritme en nachtrust kan niet zonder een goed matras en optimaal kussen.

Een goede balans voor de hoogst haalbare prestaties

Iedereen heeft baat bij een goede nachtrust. Dat geldt dus ook voor professionele voetballers. Helaas komen slaapproblemen regelmatig voor. De oorzaken zijn vaak divers en lang niet altijd makkelijk te achterhalen. Stress, overspannenheid en negatieve emoties spelen bijvoorbeeld een rol. Dergelijke zaken worden nog eens extra versterkt wanneer men slecht slaap.

Optimaal slapen begint bij een goed slaapadvies

Vanuit onze achtergrond – van origine ben ik sportmasseur, ontspanningstherapeute en gecertificeerd Ayurveda masseur – weet ik veel van het lichaam en kan dit goed combineren met een optimale keuze van matras en kussen. Hierdoor kunnen we je het beste advies geven voor de aanschaf van je bed. Gegarandeerd dat je door de juiste keuze je slaap verbeterd. Koppel daar ritme en discipline aan en je hebt de basis voor een topprestatie.

Meer weten en wil jij uitgerust de aftrap doen? Maak dan direct een afspraak met ons voor een optimaal slaapadvies. Met een bed van De Slaapkamer van Lisse sta je absoluut direct al 1-0 voor!


Naar boven