Mirjam de Best

In 2017 opende ik De Slaapkamer van Lisse aan de Heereweg waar ik een uitgekiend assortiment hoogwaardige bedden, matrassen en bedlinnen kan laten zien.

In 2020 is De Slaapkamer van Katwijk erbij gekomen en daarmee ook Anoushka. Zij is inmiddels een bekend gezicht in de winkel geworden zowel in  Lisse als in Katwijk.

In Katwijk kunnen de bedden en matrassen welke in de winkel staan direct geleverd worden. Ook vind je op het Noordeinde een mooi assortiment badmatten en badkameraccessoires. Mijn doelstelling is om kwaliteit, service en vakmanschap te leveren.

KWALITEITEN & ERVARING

Als ex-rug patiënt ben ik ervaringsdeskundige. 
Als geen ander weet ik hoe het is om met ernstige rug en gewrichtspijn door het leven te moeten gaan. Vanaf mijn 11de jaar werd ik gekweld door stevige rugklachten na een val. Slapen was een drama, met regelmaat werd er een nieuw bed/matras aangeschaft.
Via een neuroloog kwam ik terecht bij Martijn Vis en Olga Koelemij  (VIS & KOELEMIJ MANUEEL THERAPEUTEN) en werd behandeld volgens de egg-shell methode. Daardoor ging bewegen stukken beter waardoor ik eindelijk kon gaan trainen om mijn spieren te versterken. Na 38 jaar rugklachten ben ik nu (rug) pijnvrij!

Van origine ben ik sportmasseur, ontspanningstherapeute en gecertificeerd Ayurveda masseur.

Ik heb dus enige kijk op het menselijk lichaam waardoor ik in staat ben om tezamen met een flinke dosis ervaring op slaap gebied, een goed advies te kunnen geven over diverse slaapsystemen.

Veel kennis heb ik opgedaan bij diverse beddenzaken als 1e verkoper en filiaalmanager. Merken waarmee ik gewerkt heb: Hästens , Auping, Treca de Paris, Coco-mat, Pullman, Avek, Candia, Eastborn, Kreamat, Revor, Serta, M-line, Tempur, Viking, Swiss Sense, Swissflex

Door mijn onderscheidende werkwijze, kennis en ervaring kan ik heel goed in kaart brengen bij een klant wat hij of zij nodig heeft voor een fijne nachtrust. Door de persoonlijke aandacht die ik bied zijn de reviews voor mijn service en bedrijf louter zeer positief.

Het begeleiden van de klant naar een goed bed waarbij een ongestoorde nachtrust centraal staat is voor mij een pre. Niet alleen maar mooie (merk) bedden of matrassen verkopen welke gedomineerd worden door fluctuerende prijzen. 

Ik geef gedegen en eerlijk slaapadvies en daar gaat het om bij de aanschaf van een bed, boxspring of matras .

Door heel goed te luisteren, inventariseer ik jouw wensen en eventuele klachten zodat je in staat bent ZELF een keuze te maken waar je op kan vertrouwen.

Voel je vrij om een bezoek te brengen aan een van onze sfeervolle winkels om je te laten adviseren. Ook is het maken van een afspraak in een van onze winkels of het inplannen van een huisbezoek mogelijk. Zo kunnen we je goed voorlichten en advies geven. Tenslotte is een goede nachtrust bewerkstelligen zoveel meer dan het aanschaffen van een nieuw bed of matras!


de Slaapkamer van Lisse
5.0
Gebaseerd op 58 beoordelingen
powered by Google
Marianne VlakMarianne Vlak
16:49 14 Dec 21
Wat een droom van een bed! Bij de Slaapkamer van Lisse werd echt de tijd genomen om ons goed te informeren over de verschillende opties. Proef liggen, alles voelen en zien en een hele heldere uitleg over alle opties. We hebben uiteindelink gekozen voor een prachtig bed van Hml bedding (Hollandse fabrikant) met hele fijne matrassen en kussens en een kamelenharen dekbed :)! Prachtig beddengoed van Dommelin en heerlijke hoeslakens van Bella Donna. We slapen zo lekker!!! En het ziet er ook heel mooi uit. Aanrader om je te laten informeren en inspireren door de dames van de Slaapkamer van Lisse!
Peter en Karin SijtsmaPeter en Karin Sijtsma
20:02 02 Dec 21
zeer tevreden over het hoofdkussen wat we vorige week gekocht hebben en waar we prima advies over kregen.het viel ons op dat de vriendelijke eigenaresse, een mensen mens, die met passie haar werk doet echt de tijd nam om me te helpen om de beste keuze te maken, chapeaumijn moeder is ook nog erg tevreden met haar nieuwe bed die ze daar gekocht heeft
J.P. VethJ.P. Veth
13:17 08 Nov 21
Na uitgebreid advies van de eigenaresse hebben we prima hoofdkussens en een bed van "van Os" met bijbehorende nachtkastjes gekocht. Hierbij hoorde een lattenbodem waarvan een deel met "schotels" voor de fysieke rug- en schouderklachten van mijn vrouw. We hebben ook dekbedden gevuld met "kamelenhaar" aangeschaft. Deze zijn heel licht maar toch lekker warm. Het resultaat is dat we een mooie slaapkamer hebben en heel goed slapen. De klachten van mijn vrouw zijn veel minder, dankzij het goede advies van de eigenaresse.
Karel GriekspoorKarel Griekspoor
21:34 01 Nov 21
Wij zochten een nieuw bed ! En kwamen na diverse bedden winkels bij de slaapkamer van Lisse , wij werdenzeer prettig te woord gestaan, en er werd goed geïnformeerd wat wij wilde , er werd voorgesteld door de eigenaar van de winkel een vervolg afspraak te maken. Wij zijn toen zeer professioneel geholpen had alle tijd en goede adviezen, en zijn zeer goed geslaagd een boxspring geheel compleet geheel naar onze zin.Na een zestal weken is alles geleverd en vakkundig geplaatst en op afgesproken tijd .En als extra service is Mirjam & Anouschka ons bed komen opmaken en stijlen.Super meiden en bedankt voor service.Lenie & Karel Griekspoor
Fijne winkel, lieve eigenaresse! Ik had een nieuw hoofdkussen gekocht en wat ik fijn vond was dat dat je het kussen binnen een week mocht ruilen. Echter, dit was bij ons niet nodig, want mijn man pikte 'm meteen in. Sindsdien heeft hij niet meer zo hard gesnurkt...Toeval of kwam dit door het kussen? Ik heb er meteen nog één bijgehaald. ;)
js_loader
Naar boven