CADSAND

Nu bij ons in the house!

Een fantastische aanvulling op het assortiment van De Slaapkamer. Na mijn Zeeuws bezoek aan de founder: Paul van Cadsand, was ik om, wat zeg ik, ik had immers de matrassen al in huis! Deze matrassen zijn dusdanig te personaliseren dat het haast onmogelijk is om niet aan de wensen van een klant te kunnen voldoen. 

Het verhaal van van Cadsand begint weer al zo’n tien jaar geleden toen oprichter Paul van Cadsand dacht: waarom wordt alles rond mij slimmer, behalve wat ik het meeste gebruik; mijn bed ?

Daar hebben zij wat aan gedaan. Door middel van onderzoeken en slimme technologie hebben zij het beste slaapsysteem gemaakt. Optimale nachtrust zonder concessies: dat is de filosofie. In combinatie met jarenlange ervaring en out-of-the-box denken hebben zij ervoor gezorgd dat de slaapsystemen en de omgeving er omheen optimaal ingericht zijn voor een perfecte nachtrust.

Met de 3 focuspunten: maximaal comfort, optimale ondersteuning en perfecte nachtrust. Onze bedden zorgen voor een excellent alternatief voor mensen die opzoek zijn naar optimaal slaapcomfort.


Naar boven