Permsal Magnesium

Na uitvoerig te hebben getest (2 jaar) heb ik besloten om de producten te gaan verkopen van Permsal. Deze producten kunnen een waardevolle aanvulling zijn voor een goede nachtrust en dat is precies wat mijn missie is. Als het mij helpt, waarom zou het mijn klanten dan niet kunnen helpen? Zo gedacht, zo gedaan!
Permsal Magnesium
100% natuurlijke en zuivere magnesium draagt bij aan 350 lichaamsprocessen voor een natuurlijk herstel van fysieke en mentale klachten. Magnesium stuurt meer dan 328 lichaamsprocessen aan. Een te mooi product om niet te proberen en voor de prijs hoef je het niet te laten😉 Zeker niet als je 10% introductie korting krijgt. Hoogwaardig magnesium werkt goed bij o.a. slaapstoornissen, spierkrampen, hoofdpijn & migraine, reumatische klachten, huidaandoeningen, depressie, restless-legs-syndroom, menstruatie & PMS, hoog cholesterol en nog veel meer.
Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer magnesium tijdens stressvolle periodes. Magnesium staat onder andere bekend als het ‘antistress-mineraal’. Het heeft een rustgevend effect op lichaam en geest, zorgt voor een heerlijke nachtrust, meer energie gedurende de dag en een gebalanceerde stressreactie in stressvolle situaties.

Naar boven