KONINGIN ONDER DE HOESLAKENS

Bella Donna hoeslakens van Formesse

Wij verkopen Bella Donna hoeslakens van Formesse – unieke kwaliteit jersey hoeslaken – Her Royal Highness

Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het “Bella Donna”-hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijde proteïne is dit hoeslaken zeer soepel, pilling vrij en uitmuntend van kwaliteit. In de draad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte van 40 cm.

  • Voortreffelijke pasvorm: Het Bella Donna hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfect aan rondom iedere matras.
  • Super-elastisch: Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels.
  • Pilling-arm: Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige Egyptische katoen welke gemerceriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd.
  • Egyptische Mako katoen 2- draads getwijnd. Soft touch veredelde draad met Aloë Vera voelt aan als zijde!
  • In 54 kleuren te bestellen!
  • Ook zeer geschikt voor extra lange en bijzondere maatvoeringen

Materiaal: 97% Langstapelige Katoen, 3% Elastan, Aloe Vera, Zijde proteïne


Naar boven