Het is alweer 5 jaar geleden dat ik mijn winkel opende aan de Heereweg te Lisse. Inmiddels weten veel klanten de weg te vinden naar mijn winkel. Sommige lopen toevallig langs, of zitten heerlijk op een terras in de straat en vergapen zich aan het mooie bedlinnen in de etalage. Sommige komen op aanraden van een familielid, kennis of vriend, sommige komen af op bepaalde merken en sommige googelen en worden aangetrokken door mijn lovende reviews (63 Google Reviews 5-sterren!). Uiteraard ben ik daar heel erg trots op en dankbaar voor.

Dus trakeer jezelf op een bezoek aan De Slaapkamer.

De maanden juli & augustus de volgende acties:

  • 2e matras (geselecteerde) met 25% korting
  • 10% extra korting op de showroombedden
  • 10% korting op zomerdeken van Bella Donna
  • 10% korting op alle spreien & sierkussens
  • 50% korting op alle badjassen (m.u.v. wafelbadjassen)

Naar boven